;

Vijesti

Provedite Dan i noć na PMF-u uz radionice, tribine i filmove!

08.04.2016 05:16 | Autor: K.M.

Na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu 15. travnja održava se skup popularno-znanstvenih manifestacija koje će se odvijati na sedam odsjeka zagrebačkog PMF-a. Očekuje nas raznoliki program radionica, tribina, predavanja, kino-projekcija, itd.


Noć biologije, Dan otvorenih vrata – Fizika danas, Otvoreni dan kemije, Otvoreni dan geologije, Geofizika uživo, Otvoreni dan geografije i Otvoreni dan matematike ove su godine u čast 70. obljetnice osnutka PMF-a i 140. obljetnice početka nastave prirodoslovlja na Sveučilištu u Zagrebu stopljene u veliki jednodnevni festival prirodoslovlja i matematike.


Više od pedeset predavanja na jedanaest različitih lokacija

Ovogodišnji program uistinu je bogat. Na čak jedanaest lokacija diljem Zagreba održat će se preko pedeset predavanja, više od sto radionica te interaktivni obilasci kroz laboratorije, predavaonice i vrtove. Kroz sva organizirana događanja vodit će vas gotovo tisuću studenata i djelatnika Prirodoslovno-matematičkog fakulteta. Sve dodatne informacije, kao i raspored događanja možete provjeriti ovdje.
Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija