;

Sport

U jakoj konkurenciji promašenih frizura nogometaša, ovo je zasigurno najgluplja

18.07.2013 02:35 | Autor: I. B.

Sin slavnog nogometaša i trenera Diega Simeonea, 18-godišnji Giovanni, promaknut je u prvu momčad argentinskog River Platea, ali ga je to skupo koštalo. Naime običaj je u ovom argentinskom klubu da se nogometaš prilikom prelaska u seniore ošiša na frizuru, koja mora izgledati što je moguće nakaradnije. Suigrači zbilja nisu imali milosti za mladog napadača.


Giovanni Simeone, 18-godišnji je napadač River Platea te sin bivšeg velikog nogometaša Diega. Upravo je pristupio seniorskoj momčadi svoga tima, te je odmah privukao pozornost medija i javnosti, no ne nekim eurogolom ili dobrim nastupom.


Neki hokejaški klubovi imaju takozvano 'vatreno krštenje' kada novi igrač dolazi u klub, pa prolazi kroz torturu, gdje ga budući suigrači dobro propuste kroz šake. Nešto je blaža tradicija u River Plateu, ali također izaziva nelagodu.

Naime običaj je da kada igrač prelazi iz juniorskog u seniorski kadar, od suigrača bude počašćen frizurom, koja mora izgledati ne kao nagrada za postignuće, nego kazna, piše Metro.

Frizura koju ima Simeone mlađi zbilja je okrutna kazna!

Samo prijavljeni korisnici mogu ostavljati komentare.

Prijava | Registracija