U Zagrebu i Splitu se organizira kasni upisni rok za sve koji žele studirati u inozemstvu

U Zagrebu i Splitu se organizira kasni upisni rok na strana sveučilišta za hrvatske učenike i studente koji žele studirati u inozemstvu.
Ovaj događaj se organizira za studente koji se još nisu odlučili gdje nastaviti školovanje ove jeseni ubrzanu prijavu na preddiplomske i diplomske studije na sveučilištima u Velikoj Britaniji i Nizozemskoj.

Događaj će se održati 28. lipnja u Splitu i 29. lipnja u Zagrebu i posjetitelji će imati priliku saznati sve o sveučilištima na kojima se još uvijek mogu upisati na preddiplomski ili diplomski studij.

Ovaj događaj organizira agencija IntegralEdu koja već 25 godina pomaže studentima iz Europe u pronalasku kvalitetnog obrazovanja koje im otvara odlične prilike nakon studija, a u Hrvatskoj već tri godine uspješno pomaže hrvatskim studentima pri upisu na sveučilišta u inozemstvu.

Zašto izabrati sveučilište u inozemstvu?

Imat ćeš priliku putovati i upoznati nove kulture, jezike i ljude iz cijelog svijeta te iskusiti drukčiji način obrazovanja – praktičniji pristup nastavi, manje studijske grupe, prijateljski odnos s profesorima. Dobit ćeš priliku za razvijanje tečnog govora na engleskom jeziku i stvorit ćeš si više mogućnosti za ostvarivanje međunarodne karijere u budućnosti, s diplomom iz Velike Britanije ili Nizozemske!

Iako su rokovi za prijavu na sveučilišta u Velikoj Britaniji i Nizozemskoj već prošli, neka od Integralovih partnerskih sveučilišta još uvijek imaju slobodnih mjesta na određenim studijima.

Coventry University, rangirano među top 12 sveučilišta u UK i HZ University of Applied Sciences, rangirano među top 3 u Nizozemskoj, pružit će hrvatskim studentima preddiplomskih i diplomskih studija priliku za brzu i laku prijavu na kojoj, ukoliko zadovoljavaju kriterije, mogu biti primljeni na licu mjesta i gdje mogu saznati sve o financiranju studija, smještaju i pomoći koju Integral pruža prilikom prijave – sve na jednom mjestu i u istom danu.

Cijeli proces prijave na ova sveučilišta je potpuno besplatan za sve klijente Integrala koji se prijave 28. i 29. lipnja.

Zašto trebaš doći na clearing?

– brza odluka o uvjetnom/bezuvjetnom upisu na željeni studij na licu mjesta

– izravna komunikacija s predstavnikom sveučilišta – saznaj sve o financiranju studija i smještaju

– potpuno besplatna pomoć Integrala, sve na jednom mjestu i u jednom danu

– mogućnost polaganja besplatnog ispita engleskog jezika za upis na Sveučilište Coventry

Studenti se mogu prijaviti na jedinstvene studijske programe kao što su:

Digital Media, Illustration and Animation, Terrorism, International Crime and Global Security, Digital Marketing, Event Management, European Business Management, International Law, Oil, Gas and Energy Law, Human Resource Management, International Sport Management, Cyber Security Management, Aerospace Technology, Motorsport Engineering, Aviation Management, Disaster Management, Games Technology, Criminology and Psychology, Forensic Investigations, Fraud Investigation Management, Health Psychology, Water Management, Logistic Management, International Business & Languages, International Business & Management Studies.

Zadnjih nekoliko godina broj hrvatskih studenata koji odlaze studirati u inozemstvu sve više raste. Studiranje u inozemstvu je već sad financijski dostupno i moguće – upitajte svog obrazovnog savjetnika na koji si način možete priuštiti i financirati svoje obrazovanje. S povjerenjem se obratite Integralu i saznajte kako se uspješno prijaviti na studij. Prijavi se za event na stranici www.integraledu.hr/clearing-event ili nazovi +385 (0)1 468-338-1.

Odgovori